Tulevat tapahtumat / kurssit

Kaikki kurssit ja tapahtumat ovat maksullisia! Ilmoittautumalla sitoudut osallistumaan ja maksamaan osallistumisestasi. Ilmoitathan mikäli et pääse osallistumaan vaikka olet ilmoittautunut. Täten asiasta ei aiheudu sinulle mitään kuluja ja saamme paikan täytettyä!

Hei!, olen yksi kolmesta Nordic Artmedia Oy:n perustajista. Päätimme kesällä 2022 aloittaa oman liiketoiminnan pyörittämisen ja jättäydyin pois rakennusalan päivätöistä vuoden 2022 lopussa. Ensimmäinen video-& valokuvaus projektini oli kuitenkin jo syksyllä 2022, tuohon aikaan kuitenkin päivätyöt rajoittivat yrityksen kehittymistä ja loppuvuodesta juuri mitään ei ollut tapahtunut joka edistäisi menoa.

 

Vuosi 2023 alkoi ja aikaa ns. julkisivun luomiselle riitti, sen jälkeen meno onkin ollut tasaisempaa ja hiljalleen nousujohteista. Talvi meni kuitenkin kaikkea muuta kuin kuvaus hommia tehdessä mutta tiesin että jossain kohtaa juna kääntyy toiseen suuntaan, kunhan vain jaksaa joka päivä tehdä jotain sen eteen!

 

Tällä hetkellä toteutan erilaisia video-& valokuvaus projekteja omalla yrityksellämme sekä toimin kameraoperaattorina sm-liiga tuotannoissa. Nautin silti rakentamisesta ja niitäkin töitä mahtuu vielä aika ajoin arkeen!

Mitä kaikkea teen yrityksessämme? Kauttani voit tilata video tuotannon ja vastaan kaikesta ideoinnista toteutukseen ja valmiin materiaalin toimituksesta! Valokuvauksia teen myös ja henkilökuvissa tyylini on ehkä hiukan massasta poikkeavaa dramaattista näkökulmaa tuovaa. Tästä syystä vireillä on yhteistyötä Vilma Visalan kanssa ja häneltä voi tilata hyvin erilaisia kuvia! Toteutamme myös tapahtumia ja olen niissäkin mukana järjestäjänä.

 

Kaikki verkkosivuista sosiaaliseen mediaan ja paperi mainoksiin on minun käsialaani. Vastaan siis samalla yrityksen teknisistä asioista ja visuaalisesta ilmeestä.

 

Vapaa aika kuluukin kuntosalilla ja jääkiekkoa harrastellen!

 

Ota siis rohkeasti yhteyttä mikäli asiasi koskee minun osaamisaluetta!

 

jesse@nordicartmedia.com - 040 9675751

Tanssiteatteri työpaja

 

  • 25.6.2024 Kostian Koulu

  • Valmistetaan esitys, jossa tarina esitetään tanssien.

  • Luvassa on sooloja, duettoja, pienryhmiä ja koko ryhmän suuri koreografia

  • Soveltuu aloittelijoille

  • Hinta: 50,00€