Ostoskori (0)

ILMAKUVAUKSET

ILMAKUVAUKSET

MITÄ DRONELLA VOI TEHDÄ?

Ilmakuvaus voi monelle kuulostaa vain maisemakuvauksilta, mutta se tarkoittaa myös paljon muuta! Isot rakennukset voivat olla työläitä ja jopa vaarallisia tarkistuttaa katolla kävellen ja tikkailla kiipeilemällä, Dronella pääsemme lähelle rakenteita ja saamme kuvamateriaalia jota voit tarkastella rauhassa esimerkiksi sohvalla istuessasi. Dronella voidaan myös kartoittaa metsä-& maatilojen kuntoa, toteuttaa tuotantotilojen esittelyitä, ja kuvata yleisesti tapahtumia. 

TARKASTUKSET

Katon tarkastukset voidaan tehdä dronella turvallisesti ja nopeasti. Perinteiseen tapaan katolla kiipeily on vaarallista ja hidasta, lisäksi tästä tavasta ei jää mitään dataa. Tarkastaminen dronella jättää sinulle videomateriaalit talteen ja voit verrata kattosi kuntoa eri vuosien varrella. Tästä näet myös jälkikäteen onko jokin uusi vai vanha vika. 

 

Tämä palvelumme soveltuu myös aurinkopaneeleille ja muille korkealla sijaitseville laitteille. Kuvaamme kattosi ja toimitamme materiaalit digitaalisesti käyttöösi.

ASUNTOKUVAUS

Drone on asuntokuvauksissa yksi tärkeimmistä työkaluista, pihapiirit ovat vaikeasti näytettävissä maan tasalta mutta ilmasta käsin katsojalle tulee selvempi visio pihapiiristä. Ilmakuvat. Kuvaamme vuodenajasta riippuen ja onkin tärkeää että kohteestasi on päivitetty vuodenaika kohtaiset kuvat. Dronella kuvatessa ainoat esteet ovat kaatosade ja yli -15 asteen pakkaset

Kiinnostuitko?

OTA YHTEYTTÄ!

Nimi *
Sähköposti *
Viesti *